Liity uutiskirjelistallemme ja voita Urbansaunan juhlatila käyttöösi

Mikä ihana syy pitää juhlat! Me Urbansaunassa haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden tehdä juhlastasi todella muistettava. Sijaitsemme Helsingin sydämessä, Kalliossa, ja meillä on juuri sopiva tila juhlillesi.

Osallistuminen on yksinkertaista. Liity vain uutiskirjeemme tilaajaksi.
Näin pysyt ajan tasalla siitä, mitä meillä on meneillään, ja saat samalla mahdollisuuden voittaa.

Mitä voit voittaa:

Arvomme yhden onnekkaan voittajan, joka saa käyttöönsä juhlatilamme perjantai-illaksi. Tämä sisältää tilan, perussiivouksen ja peruskalusteet. Huomaa, että voittaja voi tuoda omat juomat ja ruoat juhliinsa.

Arvonta ja voittajan valinta:

Valitsemme voittajan sattumanvaraisesti kaikkien kampanja-aikana 1.4.-31.5.2024 uutiskirjelistalle liittyneiden joukosta. Otamme voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti, ja voimme myös mainita hänen nimensä sosiaalisen median kanavissamme, ellei toisin sovita. Jos emme saa yhteyttä voittajaan seitsemän päivän kuluessa, arvomme uuden voittajan.

Kun etsit ainutlaatuista paikkaa juhlillesi tai tapaamisellesi, tämä on tilaisuutesi. Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja olet heti mukana arvonnassa. Onnea matkaan, ja toivottavasti näemme sinut viihtymässä pian Urbansaunassa!

urbansauna.fi

Arvonnan säännöt ja ehdot

 1.⁠ ⁠Järjestäjä: Salasauna Oy, markkinointinimi Urbansauna, sijaitsee Helsingin Kalliossa (myöhemmin ”Järjestäjä”).

 2.⁠ ⁠Kampanjan kesto: 1.4.2024-31.5.2024.

 3.⁠ ⁠Osallistumiskelpoisuus: Osallistumisoikeus on kaikilla henkilöillä, jotka ovat täyttäneet 18-vuotta kampanjan alkaessa. Järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä ovat suljettuja osallistumisen ulkopuolelle.

 4.⁠ ⁠Näin osallistut: Voit osallistua arvontaan liittymällä Urbansaunan uutiskirjelistalle. Jokainen osallistuja voi osallistua arvontaan vain kerran.

 5.⁠ ⁠Arvonnassa on yksi (1) palkinto, joka sisältää Urbansaunan juhlatilan käyttöoikeuden yhdelle erikseen sovittavalle perjantai-illalle. Palkinto kattaa tilavuokran, perussiivouksen. Palkinnon kokonaisarvo on 165 euroa. Voittaja vastaa itse kaikista muista järjestelyistä ja kuluista, kuten tarjoilusta ja mahdollisista lisätuntien tai lisäpalveluiden kustannuksista. Palkintoa ei voi muuntaa rahaksi tai vaihtaa muuhun.

 6.⁠ ⁠Voittajan valinta: Voittaja arvotaan satunnaisesti kaikkien kampanja-aikana osallistuneiden kesken. Arvonta suoritetaan kampanjan päättymistä seuraavan viikon aikana.

 7.⁠ ⁠Voittajan julkistaminen: Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostitse, ja hänen nimensä voidaan julkaista Järjestäjän verkkomedioissa, Facebook- ja Instagram-sivuilla. Mikäli voittaja ei vastaa voittoilmoitukseen seitsemän (7) päivän kuluessa, Järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.

 8.⁠ ⁠Palkinnon lunastaminen: Palkinto tulee käyttää kuuden (6) kuukauden kuluessa arvontapäivämäärästä. Palkintoa ei voi muuntaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

 9.⁠ ⁠Henkilötiedot: Osallistujien henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja ne säilytetään Urbansaunan tietosuojakäytännön mukaisesti. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille, paitsi arvonnan suorittamiseen, palkinnon toimittamiseen ja voittajien julkistamiseen liittyen. Osallistumalla arvontaan osallistujat suostuvat siihen, että heidät liitetään Urbansaunan uutiskirjelistalle, josta he voivat halutessaan erota milloin tahansa saamansa uutiskirjeen ohjeiden mukaisesti.

10.⁠ ⁠Muut ehdot: Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan Järjestäjän verkkomedioissa. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista arvontaan osallistumisen teknisistä ongelmista.

Liittymällä arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä.